Rihanna's Retro - Everyone'S Favourite Rihanna.

Bra att det finns att välja på

Ja visst är man glad att det finns så många innomhusaktiviteter i stockholm som man kan välja på när man vill göra något kul. Ja det är verkligen toppen och något som man vill göra och som är kul att göra. Man kan ju hitta på så mycket kul men det är ju särskilt härligt att göra något som man tycker extra mycket om. Det kan vara att gå på museum eller att gå och disco bowla lite ja det finns ju så mycket skoj att hitta på. 

Dra ihop ett gäng och hitta på något 

Ja det gäller att dra ihop ett gäng och bara göra något för det är ju så kul att hitta på saker att göra. Ja det är underbart och det finns så mycket kul att hitta på. Jag tycker alltid att det är kul med bio och att gå ut och äta och att gå ut och dansa är ju också kul.
Med disco bowling så kan man ju göra lite av varje faktiskt, det är roligare än vad man kanske tänker sig och det är något som kan vara bra att göra.
Så man kan ju passa på att göra något sånt om man inte har gjort det på länge eller så kanske man aldrig har gjort det och det kan verkligen vara värt att göra det.
Bra att göra något så att man håller igång nu även när det är kallt och dt är ju då vi behöver göra lite extra roliga saker så att vi inte deppar ihop av mörkret och kylan. Ja det är toppen och det är något som man kan fortsätta att göra under det här halvåret så att man tycker att det känns lite kul och spännande så som man vill ha det i vardagen. Så passa på att hitta på något kul.